Adatvédelem

 

Trend-ingatlan tájékoztatja a www.trend-ingatlan.hu oldal használóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezeléséről, azokkal kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme céljából tett intézkedéseiről, valamint a regisztrálók jogairól.

A Trend-ingatlan adatkezelési gyakorlatának alapja a 2011. évi CXII. törvény, amely az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szól.

I. Személyes adatok

 - név, cím, telefonszám

 - felhasználó név

 - jelszó

 - e-mail cím

A látogató a honlapon történő regisztrációval vagy az „ingatlan értesítés" elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatait a Trend-ingatlan belső rendszerében kezelje.

II. Adatkezelés célja

 - a Trend-ingatlan internetes szolgáltatásainak használata.

 - a Trend-ingatlan szolgáltatásairól hírlevél küldése, direkt marketing célú tájékoztatás.

 - statisztika, elemzések, szolgáltatás minőségének javítása.

III. Időtartam az adatkezeléshez

Az adatkezelés a regisztráció vagy az értesítés kérés elküldésének napján kezdődik és a regisztráció vagy a keresési értesítéshez való hozzájárulás visszavonásáig tart.

IV. Jogalap az adatkezeléshez

A www.trend-ingatlan.hu oldalon a felhasználó hozzájárul az adatkezeléshez.

V. A felhasználó jogai

A Trend-ingatlan által nyilvántartott, rá vonatkozó személyes adatokról a regisztráló bármikor jogosult tájékoztatást kérni, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését. A regisztráció törlését a felhasználók az ugyfelszolg@trend-ingatlan.hu email címen levélben kérhetik. A Trend-ingatlan a benyújtástól számított 15 napon belül eleget tesz a kérelemnek. Hírleveleket és hirdetéseket a hirlevel@trend-ingatlan.hu email címről küldi ki a Trend-ingatlan. Hírlevél alján lévő leiratkozás linkre www.trend-ingatlan.hu/leiratkozás  kattintva lehet letiltani további hírlevelek küldését. Amennyiben több e-mail regisztráció történt, mindegyik e-mail címet külön kell törölni.

VI. A honlap üzemeltetője

A www.trend-ingatlan.hu honlapot a DDSWEB Kft. 2400 Dunaújváros Kossuth L. u. 37. fszt. 2. www.ddsweb.hu üzemelteti, az adatokat biztonságos szerveren tárolja. A felhasználók személyes adatait a Trend-ingatlan nem továbbítja harmadik személynek.

VII. Jogorvoslat

A felhasználó az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy pert indíthat a lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes törvényszéken.

Minden jog fenntartva! © Trend Ingatlan | honlapkészítés: DDSWEB