Jogi nyilatkozat

 

A Trend-ingatlan honlap (továbbiakban honlap) üzemeltetője a DDSWEB 2004 Kft.2400 Dunaújváros Kossuth L.u.37. fszt 2. www.ddsweb.hu

A honlap vagy bármely oldalának megnyitásával elfogadottnak tekintjük az alábbi feltételeket.

A honlap vagy annak bármely oldala és az azokon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Trend-ingatlan előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A honlapon vagy bármely oldalán megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Trend-ingatlan felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlapok használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az internetsebességből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy egyéb hasonló okból származnak.

Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a Trend-ingatlan nyilvántartsa és kezelje. Részletes szabályokat a honlapunkon talál az „Adatvédelem menüpontban”

Trend-ingatlan az ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A Trend-ingatlan tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy az DDSWEB 2004 Kft.  a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

Trend-ingatlan kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. 

 

A www.trend-ingatlan.hu -val kapcsolatos észrevételeit, javaslatait az ugyfelszolg@trend-ingatlan.hu e-mail címen jelezheti.

 

Minden jog fenntartva! © Trend Ingatlan | honlapkészítés: DDSWEB